Lage saus til ribbe oppskrifter

Asiatisk ribbe med plommesaus

Asiatisk ribbe med plommesaus

Jeg har sett flere tv-kokker lage glinsende asiatisk ribbe servert i spicy og seig saus, og heldigvis ble han med på ideen min
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

I all min tid hvor jeg har lagetribbe, har jeg alltid dampet den med svoren ned, for så å steke den ferdig med svoren opp
Daddelglassert ribbe

Daddelglassert ribbe

Jeg har laget kalkun med smak tidligere, men nå her jeg prøvd med en annen sammensetning. Som tilbehør serverte jeg kokte poteter, sprøstekt brokkoli og sjampinjong med brun saus
Ribbe i lake

Ribbe i lake

Må sies jeg var litt skeptisk første gangen jeg prøvde, men smaker fortsatt ribbe, bare litt bedre, og blir så saftig og god
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

PERFEKT SAFTIG RIBBE MED SPRØ SVOR - Oppskrift og Fremgangsmåte

Hvis du ikke skal lage egen saustil ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut med litt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saustil ribba
Gro lager ribbe med en ny vri..

Gro lager ribbe med en ny vri..

Oppå ribba smurte jeg den inn i en selvkomponert saus som jeg hadde litt av hvert oppi. Lot det så få putre videre til blomkålen og brokkolien ble myke

Helstrøms Juleribbe

Ikke kan jeg lageribben før juleaften, men jeg synes jeg måtte gi dere oppskriften allikevel. Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus
Julesylte- den beste og enkleste metoden

Julesylte- den beste og enkleste metoden

Tenk at julens aller beste pålegg- sylte, er så enkelt å lage. Når ribben er mør, heller jeg av vannet (som kan brukes tilsaus, gryteretter etc fordi dette er en god svinekraft)
Ølmarinert Juleribbe.

Ølmarinert Juleribbe.

Mens ribba hviler lagessausen. Saus. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbetil jul
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

har jeg ikke orket å lage min egen leverpostei på en stund, og da jeg helt tilfeldig sjekket ingredienslisten på leverposteiboksen her om dagen, oppdaget jeg at ingrediens nummer to og tre var soyaprodukter
Plommesaus

Plommesaus

Har du plommer så kan du lage en fantastisk saus som passer perfekt til svinekjøtt, and og vilt. Tilsett så sukker, rødvinseddik og rødvin
Koriander ribberull

Koriander ribberull

Nå som jeg er i gang med testing av ribbe, tenkte jeg å lageribberull. Et tips for det er å lage store snitt på undersiden slik at marinaden trekker inn, på oversiden er det enklere fordi man ruter opp svoren
EPLE OG LØKKOMPOTT

EPLE OG LØKKOMPOTT

Første gangen jeg laget denne kompotten var det som tilbehørtil andebryst. Men siden løk og epler er veldig sunt, veldig smakfullt, løk er billig og det er så lett å lage noe godt av løk
BBQ grillet edelgris kotelett

BBQ grillet edelgris kotelett

Jeg valgte kokte fjellmandel poteter, og kokte gulerøtter til, samt hjemmelaget hvitløksbrød. Så hvorfor ikke bare lage sommerstemning hjemme