Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Server laksen sammen med couscoussalat og avokadokrem. Laks er kanskje en av de mer populære fiskene som serveres til bords her i Norge, har kanskje hos noen barnefamilier fått kallenavnet «prinsessefisk» på grunn av sin rosa farge
Denne superenkle kremen er et must på tapasfatet og passer spesielt godt til laks. AVOKADOKREM. Navnet Tapas kommer av det spanske ordet tapar som betyr å dekke til
Laks med ovnsbakte poteter og avokadokrem. Fettet fra laksen vil hindre at potetene blir tørre. 2 laksefileter. ♥ Legg laksefiletene og de halvkokte potetene med litt salt over i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 16-18 min. 2 laksefileter
Menyen besto av røkelaks med eggerøre, skinke og melon, blomkålsuppe, avokado med reker, kyllingmousse med eksotiske frukter, laks med sandefjordsmør, biff med løk og bearnaise, samt en sjokolademousse med vaniljeis til dessert