Ha erter i fløtesausen og litt pastavann og la stå i et minutt. Del laks i biter, kutt brokkoli i små buketter, finhakk hvitløksfedd og kutt sukkererter i mindre biter
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausen med laksen. 1 pose fersk Tagliatelle pasta/schär spagetti (glutenfri). 200 g fersk ørret eller laks i fine biter
legg på pastaen, hell saus over, og legg laksefilétene og aspargestoppene på toppen. 2 porsjoner3 laksefiléter á 125 g1 boks soya matfløte (Alpro)/ vanlig matfløte2 dl fiskebuljong1 fedd hvitløk, finhakket 1/2 - 1 ss sitronsaft2 ss hvitvin (valgfritt, men bør kanskje bruke mer sitronsaft hvis du dropper vinen)2 ss hakket bladpersille1 ts soyasaus Salt og pepper5 bunter tagliatelle1/2 pakke aspargestopperFiskefilétene(1) Fres hvitløken litt i stekepanna i litt smør. (3) Smak til med sitronsaft, soyasaus og hvitvin (3) Tilsett laksefilétene, og la det syde under lokk i ca. Tilbehøret(1) Sett vannet til tagliatellen til koking i det du starter med middagen, og følg anvisningen på pakken. 5 bunter tagliatelle
) Skjær opp laksen i terninger og legg de i fløtesausen. fiskekrydder)4 laksefileterbåndspaghetti (tagliatelle)Skjær opp purre, paprika, hvitløk og dill