Varm opp oljen, ha i kålen, la den frese litt før du tilsetter chili, ingefær og hvitløk. Hell på soyasaus og la det putre noen sekunder og smaksett med koriander, sukker og lime
Egentlig hadde vi planlagt å grille laksen i dag, men så er det disse værgudene da som ikke vil gjøre slik som vi vil, derfor måtte laksen stekes inne på stekepannen istedet
Servert med ovnsbakt laks blir det en kjempegod middag. Marinade til laksen. Server laksen og mango- og avokadosalaten sammen og nyt en sunn og god middag
Servert med ovnsbakt laks blir det en kjempegod middag. Marinade til laksen. 1 ss ingefær, finhakket. 1/2 rød chili, finhakket. Skjær laksen i den størrelsen du ønsker, porsjonstykker (150 g) eller mindre biter. 1 ss fersk ingefær, finhakket. 1/2 rød chili. 1/2-1 lime. 3) Tilsett finhakket ingefær og chili. 4) Hell over limesaft og hakket koriander. Server laksen og mango- og avokadosalaten sammen og nyt en sunn og god middag 2 fedd hvitløk, finhakket. 1 ss ingefær, finhakket. 1/2 rød chili, finhakket. 3 vårløk 1 ss fersk ingefær, finhakket. 1/2 rød chili. 1/2-1 lime
ingefær. Kjør alle ingrediensene til myntemarinaden i en blender og mariner laksen i blandingen. Laksen stekes i stekeovn på 250 °C i 7-8 minutter. 500 g laks i stykker. 3 grønne chili. saft fra 1 lime
Finhakk hvitløk, chili og ingefær og surr det lett i en stekepanne med litt olje. Ha i saften av en halv lime, fichsauce, sukker, kardemomme, cumin og curry
Rør olje, limesaft, eddik, koriander, chili og kryderne sammen. Chilimarinertlaks med grønnsakssalsa. Limesaften forhindrer blant annet at at avokadoen blir brun