Mangosalsa med avocado og mynte, bare så utrolig godt og passer likegodt til kjøtt som til fisk. Dette smaker virkelig av sommer, laks med mango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen
Laks med mangosalsa. Laks og mango er virkelig bestevenner. 4 laksefileter. ♦ Legg laksefiletene i en ildfast form og stek i ovnen på 175 grader i 15-20 min. 4 laksefileter
Spesielt laks - og spiser det gjerne flere ganger i uka. Mangosalsaen lærte jeg å lage av Guro (ikke lillesøster, for å bringe det på det rene) da vi var på middag for et par helger siden
Vi bruker den også til taco-laks. Taco er populært - deilig å ha litt vri på Taco - og veldig fint å kunne ha det to dager på rad når man alikevel skjærer opp så mye salat i forskjellige boller, lager guacamole eller en deilig mangosalsa
PRØV CAJUNLAKSEN MED EN DIGG MANGOSALSA. En skikkelig digg lakse-nyvinning. Laks med cajunsmak. Madammen og jeg var inspirert til å prøve noe nytt på laksefronten, så da idéen om cajun-laks kom på bordet, slo vi til på flekken
Laksetartar med avocado- og mangosalsa. Laksetartar med mango- og avocadosalsa. Sidan eg elsker kombinasjonen av laks og avocado, snappa eg den ganske fort opp
Legg salat, mangosalsa og laks i tortillalefsen, gjerne sammen en klatt rømme, og nyt. I Mexico brukes som regel hvit fisk, men jeg synes laks smaker fantastisk med de tradisjonelle mexicanske smakene som koriander, lime, chilli, avokado og spiskummen
Laks med mangosalsa. Ovnsbakt varmrøkt pepperlaks med pasta . Posted by Torill Anita. Tweet. Nå er sommerferien definitivt over og det er litt rart at jeg ikke skal tilbake til skolen i år