Laks marinert med koriander lime ingefær oppskrifter

Myntemarinert laks med kormasaus

Myntemarinert laks med kormasaus

ingefær. Kjør alle ingrediensene til myntemarinaden i en blender og mariner laksen i blandingen. Laksen stekes i stekeovn på 250 °C i 7-8 minutter. 500 g laks i stykker. saft fra 1 lime. 1 ss malt koriander (indisk

LAKSA

Vi lagde laksamedlaks, men både kylling, scampi, kamskjell, kjøtt og andre typer fisk kan også brukes
Sweet chilimarinert laks

Sweet chilimarinert laks

Topp laksenmed litt vårløk, koriander og litt lime. Instructions Finhakk eller riv fersk ingefær og bland sammen med sweet chilisaus og soyasaus
Ceviche med skrei og søtpotet

Ceviche med skrei og søtpotet

eks laks. Bland sammen tilbehøret, og legg den marinerte fisken på toppen. Tilsett finhakket koriander og salt og pepper rett før servering
Thai-inspirert laks med Trines mango- og avokadosalsa

Thai-inspirert laks med Trines mango- og avokadosalsa

Serveres med ris og mango- og avokadosalsa, alternativt thaimarinerte grønnsaker. ) Lakseoppskriften er hentet fra Stiansen til Hverdags, men kuttet ut chili'en siden det skulle passe frøknas mat også
Asiatisk laks

Asiatisk laks

Resultatet ble slik jeg hadde ønsket meg, asiatiskinspirert laksefiletmarinert i en sort, skinnende, smakfull saus
Sushifredag

Sushifredag

Laks, tunfisk, reker, kongekrabbe, kamskjell eller annen sjømat. Smak til medlime. Server sammen med soyasaus, wasabi og syltet ingefær

1 og 2 og 3 marinader

Husbonden og gutta fikk lyst til å lage seg et ordentlig herremåltid og tok turen til butikken for å handle inn sparerips (baby back ribs), flintstek, hamburgere, Craigs potetsalat og laks krydret med chili, fenikkel og urter til mor

Sushi

Tilsett hakket frisk koriander i salaten og anrett salaten over laksen. Skjær laks og grønnsaker i strimler på ca

Asiatisk gravet laks

Drypp litt over lakseskivene og server resten ved siden av, sammen med for eksempel en grønn salat. Legg fileten i en passende form med skinnsiden ned

Den gamle kokeboka

Smak tilmed salt, pepper og sitronsaft og ha i persille, gressløk og lakserogn ved servering. Fra norsk laks og ørret…