legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
Oppskriften er forresten inspirert av godfisk. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
I dag kommer oppskrift på en nydelig laksemiddag. Oppskrifter middag. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Nå elsker jeg salt og røyksmak og synes røykelaks er triste greier om den blir for tam i smaken, så neste gang skal jeg ha enda mer salt på, selv om de mengdene jeg skriver her i bloggen er litt i overkant av det som blir anbefalt i de fleste oppskrifter
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Her får du oppskriften på hurtigversjonen av laksa, det vil si at man bruker laksa paste. Og denne versjonen som jeg gir dere oppskriften på i dag, er med reker
Legg på laksefilet, krydre med litt salt, dryss over litt persille og skvis over litt sitronsaft. Jeg spiste en pakke, men min bedre halvdel spiste tre laksepakker
Skjær den røkte laksen i små biter. Tilsett laksen og etter noen sekunder tilsettes fløten. Laksen blandes i pannen sammen med Permigiano Reggiano , ferskmalt svart pepper og hakket dill