Ha i SALMAlaksen og ha på salt og pepper. Anrett SALMA stykkene på en seng av wokgrønnsaker. Stek SALMA på den ene siden i ca 3 minutter. Snu laksen og stek den i ca 30 sekunder. 800 g SALMAlaks
Mens denne koker kan du krydre laksen med sitronpepper og litt salt. 0 Salmalaks i kremet mango saus med tagliatelle pasta Skrevet. 1 pk salmalaks, jeg hadde to på 190 gram hver, det ble for mye, kan nok klare deg med en pk på to personer 1 boks creme fraiche 2 ss mango chutney 1 ts curry paste meieri smør. 0 Salmalaks. 1 pk salmalaks, jeg hadde to på 190 gram hver, det ble for mye, kan nok klare deg med en pk på to personer 1 boks creme fraiche 2 ss mango chutney 1 ts curry paste meieri smør
Oppskrift på laks Sashimi(Til 2 personer, eller som forrett til 6 pers. SalmalaksSkjærlaksen i tynne (0,5 cm) skiverDressing. 25 ml (0,25 dl) soya saus1/2 finhakket rød chili1/2 ts koriander krydderSaften av 2 limebåterEn håndfull hasselnøtter kuttes grovt og ristes i panne med litt olje og 1/2 ts sukker1 granateple, del opp og skrap ut frøene (kun frøene skal brukes)Syltet ingefær (fra Lille Asia / Meny)Limebåter til pyntKoriander blader til pyntLegg lakseskivene på et fat
SALMA er produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo i Hordaland. Jeg brukte salamlaks i denne retten, oppdrettslaks altså -hatet av noen, elsket av andre ღ
Laks teriyakisaus, mango, agurk og koriander - Dette er en sabla god kombinasjon som gir en spennende laksemiddag med herlig piff og friskt tilbehør - i skjønn harmoni
med laksen. Skjær SALMA i små terninger og mariner med limesaft, olivenolje, salt og hakket vårløk. Legg litt marinert SALMA på nachos og topp med rømme og evt litt Chiliflakes 1 pose nachos chips. 200 g SALMA
kald (dette må man ikke gjøre, men det er en fin måte å forhindre at laksen blir overstekt i ovnen). Legg laksen over, benytt litt salt og lag en fin pølserull med skjøten ned
Vi brukte Salma. Legg laks på fat. Sashimi600 g laks av sashimi kvalitet. 1 granatepleEn bunt reddikerSoyasausWashabiFinskjør laks på skrå i tynne skiver. 600 g laks