Sausen kan fint lages med laktosefrie produkter. Forandringer fryder. Det skal være sikkert og visst, vi er så heldige i dag at man kan variere måltidene fra dag til dag såfremt man har ingredienser og inspirasjon til å prøve nytt
deig og ost. Er du bare laktoseintolerant, kan du bruke vanlig norvegia – den er faktisk laktosefri. Så fikk jeg tips av en annen matblogger jeg kjenner – Kristine Granli – som har en blogg med bare allergimat (som er veldig bra), om å prøve veganost basert på kokosolje – Violife – kjøpes i helsekost
En deilig og lettlaget ostekake med bringebærgele og raspet sjokolade på toppen. Ønsker du mer sjokolade- eller bringebærsmak kan du ha sjokoladebiter i osteblandingen og pynte med bringebær
Vend til slutt inn grønnsaker, skinke og ost. 1,5 dl naturell yoghurt ( gjerne laktosefri). 75 g revet ost. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 2 vårløk 1/2 rød paprika. 2 egg 1,5 dl naturell yoghurt ( gjerne laktosefri). 75 g revet ost
Jeg hadde på tomatsaus, tunfisk, løk og ost. Pizzabunn må absolutt ikke lages av vanlig mel. Denne bunnen er god på smak og ikke minst sprø skorpe, som er noe av det viktigste for meg i en pizzabunn
For laktosefri eller vegansk versjon - bruk laktosefri fløte eller vegansk erstatning. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte