Lammecarre sous vide oppskrifter

Lammecarré med mynte- og ertepure

Lammecarré med mynte- og ertepure

I all enkelhet er det her lammecarre perfekt tilberedt med en myk ertepuré med hint av mynte, litt ristet nøtter og syltet rødløk
Sviddå tar Chef’s Gourmet Club til nye høyder

Sviddå tar Chef’s Gourmet Club til nye høyder

Lammecarré sousvide med gulrotpuré, reddiker, karamellisert løk og rødvinsreduksjon. Tilsatte 400g arborioris, litt salt og rørte videre i ca 3 minutter. Asparges ble tilberedt i sousvide på 84 grader i 15 minutter. Ha i en dl av kraft fra kjøttet (fra sousvide posene), ca 100 g smør i terninger og smak til med salt og pepper. Tilsatte 400g arborioris, litt salt og rørte videre i ca 3 minutter Tilsatte 3 dl hvitvin, fordamp og tilsatte en øse kyllingkraft/buljong om gangen
Gulrot, lam og sjoko fest

Gulrot, lam og sjoko fest

Karamellisert gulrotsuppe til forrett, fulgt av lammecarresousvide til hoved og en syndig sjokolademousseavslutning gjorde dette til en hurrakveld
Lakris!

Lakris!

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
3-retter med familie og venner

3-retter med familie og venner

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

Bruno Rocca Langhe Charonnay Cadet 2007

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b
Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

Elio Grasso Gavarini Vendemmia 1990

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Battenfeld-Spanier Riesling 2007

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Negro Roero Arneis "Serra Lupini" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Dr Bürklin-Wolf Riesling "Wachenheimer" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. Kombinasjonen SousVide og ovn ser ut til å være løsningen på b

Domaine Francois et Antoine Jobard Meursault "En La Barre" 2005

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Markus Molitor Riesling "Molitor" 2009

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Middag på Restaurant Caelis - Barcelona - 20. Februar 2011

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Hjelp, jeg har fått meg blogg!

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple

Middag på Restaurant Moments - Barcelona - 20. Februar 2011

SousVide Ytrefilet av elg, bakt rødbet på Radicchi med eple, rødløk og rosenkål. SousVide ytrefilet av svin med blomkål, ovnsbakte røbeter, stjernefrukt, reddiker og granateple