Bilde nr. Ambisjonene mine strakk seg til lammelår og rotgrønnsaker. Lammelåret, spekket med hvitløk og pakket inn i mange lag aluminiumsfolie ble lagt i gropa, sammen med løk, neper, og en diger søtpotet, også i folie
Ved hjelp av forklarende bilder skal alle kunne få til å lage det med godt resultat. Det møreste kjøttet jeg noen gang har spist er fra langtidsstekt lammelår
Hva er oppskriften på potetpuréen du lagde til på bildet. Lammelår. hver påske florerer det med spørsmål på sosiale medier om hvordan man skal få til et perfekt lammelår
Oppskrift på mørt og saftig langtidsstekt lammelår, her. (Bildet under). Rørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy er et godt og tradisjonelt middagstilbehør som lages på kun to ingredienser – sukker og tyttebær
Lammelår av villsaulam med bakt portebellosopp, persillerotpuré, potetmos og rømmesaus. På bildet ser du mørk sjokoladerøre til venstre og hvit sjokoladerøre til høyre
- med kamskjell, lammelår og panna cotta. Oppskriftene finner dere under bildet av retten. Mange har vel allerede begynt påskeferien, selv må jeg jobbe noen dager til
Bilder av fårikål blir sjelden særlig delikat, men det smaker himmelsk. Anbefaler å kjøpe skiver av lammelår, koster mer men er såå verd det, mye mer og bedre kjøtt)1 hodekålSalt/pepperHele pepperkornVann(Evt
Ikveld skulle det vært lammelår på menyen, det ble ikke sånn da alt var tomt etter påsken. Skal få tatt en del bilder der ifra, det er jo så utrolig nydelig der ute