Ambisjonene mine strakk seg til lammelår og rotgrønnsaker. Lammelåret, spekket med hvitløk og pakket inn i mange lag aluminiumsfolie ble lagt i gropa, sammen med løk, neper, og en diger søtpotet, også i folie
Ved hjelp av forklarende bilder skal alle kunne få til å lage det med godt resultat. Det møreste kjøttet jeg noen gang har spist er fra langtidsstekt lammelår
Oppskrift på mørt og saftig langtidsstekt lammelår, her. Rørte tyttebær eller tyttebærsyltetøy er et godt og tradisjonelt middagstilbehør som lages på kun to ingredienser – sukker og tyttebær
Bilder av fårikål blir sjelden særlig delikat, men det smaker himmelsk. Anbefaler å kjøpe skiver av lammelår, koster mer men er såå verd det, mye mer og bedre kjøtt)1 hodekålSalt/pepperHele pepperkornVann(Evt
Langtidsstekt lammelår, greskinspirert. Gnocchi er en type pasta som tradisjonelt lages med potet. Her har jeg laget en vri ved å bruke søtpotet istedet
Ikveld skulle det vært lammelår på menyen, det ble ikke sånn da alt var tomt etter påsken. Skal få tatt en del bilder der ifra, det er jo så utrolig nydelig der ute