Lammelår er fantastisk god mat og noe vi ofte spiser året rundt. I stedet for å gni det inn med salt og pepper, hvitløk og rosmarin, så tok vi denne gangen og marinerte det
Påskehøytiden er det lam og lammelår som forståelig nok får fortjent fokus og oppmerksomhet. Skulle det være utsolgt for årets lammelår så fortvil ikke
Resten kjøpte jeg på den lokale innvandrerforretningen som aubergindipp og marinerte kikerter. Jeg brukte 1 lammelår som jeg utbenet og delte opp i biter
Men når en tilbudsavis er en eneste lang kokebok, med profilering av en kjendiskokk, og de svært få matvarene som er i den avisen, er dyre og ferdig tilsmakt/marinert/tvangskrydret, da går luften ut av meg
Saftig og mørt marokkansk-inspirert lammelår med tilbehør, langtidsstekt. Couscous-salat med hvitløk og chili-marinerte kyllingstrimler og lime tzatziki
LammekarbonaderHvitløksmarinert lammeskanke med rotmosDel på. Lammelår i skiver finner du ofte i fryseren utenom høsten og er nydelig å bruke på andre måter enn fårikål