#oppskrift #lammelår #lammesteik #helstekt #lammestek #middag lammelår. -tilbehør/ saus du synes er godt (dette tilbereder du mens kjøttet står til hviling etter steking)
SausNår du har tatt ut kjøttet fra ovnen og lar den hvile, kan du begynne på sausen. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Lammelåret er mørt og fantastisk smakfullt kjøtt, så dette vil jeg virkelig anbefale
OPPSKRIFT. Jeg fikk også med meg en liten kokebok med antikke romerske retter, og romerne var svært opptatt av saltet sitt viser det seg, selv om det de brukte mest er nært opptil thailandsk/vietnamesisk fiskesaus (
Jeg har ikke prøvd det, men jeg er rimelig sikker på at du kan spe på med både fløte og mer lammekraft for å drøye sausen hvis du trenger mer enn hva det står i oppskriften
Jeg har ikke prøvd det, men jeg er rimelig sikker på at du kan spe på med både fløte og mer lammekraft for å drøye sausen hvis du trenger mer enn hva det står i oppskriften