SausNår du har tatt ut kjøttet fra ovnen og lar den hvile, kan du begynne på sausen. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Lammelåret er mørt og fantastisk smakfullt kjøtt, så dette vil jeg virkelig anbefale
Jeg fikk også med meg en liten kokebok med antikke romerske retter, og romerne var svært opptatt av saltet sitt viser det seg, selv om det de brukte mest er nært opptil thailandsk/vietnamesisk fiskesaus (
Saus. Lørdagskveld og lammelår. Saus. Jeg har oppskriften jeg brukte på lammelår med tilbehør, som overskriften sier, men jeg kan ikke oppskriften på godt selskap
Ta med krafta fra skjærefjøa til slutt, det blir en fin saus. Her kommer en variasjon på lammelåret som er kjempegodt og anderledes, med syrlighet fra yoghurt og sitron