Lammelår steketid uten bein oppskrifter

Helstekt lammelår på grønnsakseng

Helstekt lammelår på grønnsakseng

Gni inn lammelåret med salt og pepper. 1 lammelår, 3-3,5 kg. Legg lammelåret over grønnsaksengen og sett i forvarmet stekeovn, 250 gr. 1 lammelår,
Lammelår med ovnsstekte poteter

Lammelår med ovnsstekte poteter

Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår. LammelåretKutt opp grønnsakene og legg det i en stor plastpose hvor du har plass til kjøttet og marinaden
Lammelår La Trappe

Lammelår La Trappe

La Trappe er en trappist øl som er litt mørk, og har noe sødme. Passer godt til f. eks. lam. Lam er jo på tilbud om dagen
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Uten lemenmøkk i. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var. Slik ser det ut utenfor kontoret mitt akkurat nå
Marinert lammelår – smaskens!

Marinert lammelår – smaskens!

Lammelår er fantastisk god mat og noe vi ofte spiser året rundt. Dette lammelåret lå i fryseren fra påske, da det var priskrig på lammelår
Lammelår

Lammelår

Lammelår høres påsken til. Tips en venn Lammelår. Penslet på lammelåret Stekte 4 timer på 80 gr. Lammelår. 25
Lammelår med rødvinspærer

Lammelår med rødvinspærer

Vi lagde lammelår med rødvinspærer, chalottløk, aspargesbønner og småpoteterDu trenger. Bruk kraften som lammelåret har stekt i
Oppskrift: Lammelår og godt selskap

Oppskrift: Lammelår og godt selskap

Lørdagskveld og lammelår. Jeg har oppskriften jeg brukte på lammelår med tilbehør, som overskriften sier, men jeg kan ikke oppskriften på godt selskap

Lammelår i skiver med soppsmør og eple

1 kg lammelår i skiver. 1. Krydre lammeskivene med salt og pepper. Stek dem i ca. tre minutter på hver side og legg dem i langpanne eller ildfast form

Utbenet lammelår & kraft

Jeg brukte i hovedsak en større kniv til, men fant frem en liten til områdene der jeg fysisk skar kjøttet av tett inntil benet uten mye handlingsrom
Salt lammelår

Salt lammelår

1 salt lammelår. Svein Raste 1 salt lammelår. Salt lammekjøtt er herlig mat om vinteren. Dette kjøttstykket skal trekke lenge, det blir saftig og mørt og du får i tillegg en god kraft, som du kan lage saus av