Lammelår uten hvitløk oppskrifter

Lammelår med ovnsstekte poteter

Lammelår med ovnsstekte poteter

Hvis du vil ha ekstra smak i kjøttet kan du snitte noen hull og dytte inn hvitløksfedd. Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår
Lammelår La Trappe

Lammelår La Trappe

Først skar jeg små hull i låret, og presset hele hvitløksfedd inn i lammet med jevne mellomrom. La Trappe er en trappist øl som er litt mørk, og har noe sødme
Helstekt lammelår

Helstekt lammelår

Uten lemenmøkk i. Mitt helstekte lammelår ble utrolig mørt og smakfullt helgen som var. Slik ser det ut utenfor kontoret mitt akkurat nå
Lammelår

Lammelår

Jeg blandet viltkrydder, rosmarin, salt, pepper, hvitløkskrydder og koriander sammen med litt olje. Lammelår høres påsken til
Lammelår med bein

Lammelår med bein

Dette vil bli en nydelig saus – helt uten andre smaker enn de som hører lammet og lammekrydderet til

Lammelår i skiver med soppsmør og eple

1 kg lammelår i skiver. 1. Krydre lammeskivene med salt og pepper. Stek dem i ca. tre minutter på hver side og legg dem i langpanne eller ildfast form
Salt lammelår

Salt lammelår

1 salt lammelår. Svein Raste 1 salt lammelår. Salt lammekjøtt er herlig mat om vinteren. Dette kjøttstykket skal trekke lenge, det blir saftig og mørt og du får i tillegg en god kraft, som du kan lage saus av

Saltkjøttlår (kokt saltet lammelår)

Stikk steketermometeret gjennom folien midt ned i det tykkeste av lammelåret. 1 stk lammelår, ca 2,5- 3 kg/ grovsalt/ aluminiumsfolie/ steketermometer/ dyp langpanne til stekeovnen/ evt et plastkar (se under fremgangsmåte). Tweet This Post 1 stk lammelår, ca 2,5- 3 kg/ grovsalt/ aluminiumsfolie/ steketermometer/ dyp langpanne til stekeovnen/ evt et plastkar (se under fremgangsmåte)
Steking av lammelår

Steking av lammelår

Lag snitt i lammelåret, hvor du putter inn hvitløksfedd. Steking av lammelår er lekende lett. Lammelår er nydelig godt
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

Fikk en god fårikål med store kjøttbiter uten bein og masse fett, men litt lammekjøtt med mye. Her har jeg erstattet noe av det "vanlige" fårikålkjøttet med lammelår
HØSTMAT OG LAMMELÅR

HØSTMAT OG LAMMELÅR

Høstmat, ala lammelår med rotgrønnsakerGni lammelåret med salt, pepper, rosmarin og timian, og legg på en bakplate