Lammeskank hvitvin oppskrifter

Lammeskank i hvitvin og tomat

Lammeskank i hvitvin og tomat

Steik lammeskankene og oppskåret bacon godt på alle sider, ha de i enn panne, og ha på vin og tomater
LAMMESKANKER MED GREMOLATA

LAMMESKANKER MED GREMOLATA

Lammeskanker har kraftig smak og krever god tid i ovnen, men det er få retter som gir så mye god smak igjen for ventetiden
Lammeskank

Lammeskank

4 dl hvitvin. 4 dl hvitvin. Denne skanken her skal mamma få æren for. Du trenger. 1 skank per person. 1 hel hvitløk
Lammeskanker

Lammeskanker

Tilsett hvitvinen og la den koke omtrent halvveis inn. Gni inn lammeskankene med salt og pepper. Ta opp lammeskankene av gryta og legg til side
Osso Buco

Osso Buco

Det er en klassisk italiensk gryte som består av lammeskank (benet, og marghullet er "buco"). Jeg liker også å bruke rødvin i stedet for hvitvin, men det er hvitthvin som er det originale
Vårens vakreste eventyr

Vårens vakreste eventyr

Lammeskank til Matua Pinot Noir. Sommer, torsk og hvitvin. Nå starter vårens vakreste eventyr. Aspargessesongen varer fra midten av april og til midten av juni
Tre rettes middag i april :-)

Tre rettes middag i april :-)

Middagen ble lammeskank kokt i hvitvin,tomater og masse grønnsaker og med rotmos til, og middagen ble toppet med en Faustino Gran Reserva 2001 som gjesten hadde med seg
Pot au feu – på Provence-vis

Pot au feu – på Provence-vis

Det viktigste var å ta med en lammeskank i kokingen, ta med litt hvitvin og å servere kraft, kjøtt i hele skiver og grønnsaker hver for seg
Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Jeg spurte en venninne om tips til væske- og hun anbefalte mørkt øl eller hvitvin. Lammeskanker har jeg bare hørt godt om, men aldri spist eller prøvd å lage selv
Lammeskank med mye smak

Lammeskank med mye smak

Lammeskank har jeg aldri laget før, men jeg har hatt lyst mange ganger. Rist på kjelen, og legg lammeskankene tilbake i gryta
Lammeskanker

Lammeskanker

Bytt ut hvitvinen med tilsvarende mengde rødvin eller kraftig smaksrikt øl. Kjøttet fra lammeskankene er kanskje det beste på hele lammet
Lammeskanker på gresk vis

Lammeskanker på gresk vis

Lammeskanker er noe av det beste jeg vet. Lammeskankene saltes og pepres. Stek lammeskankene kjapt i en panne for å få en fin skorpe på kjøttet
Lammeskank med grønnsaker og sellerirotmos

Lammeskank med grønnsaker og sellerirotmos

Lammeskank er noe av det jeg syntes er aller best på lammet. Fyll gryten med grønnsaker, urter, olje og andre godsaker sammen med lammeskankene og la det ordne seg selv i ovnen til kjøttet er mørt og du har da det beste måltid

Lammeskanker

½ dl vann eller hvitvin og kok til grønnsakene er møre og væsken kokt inn. Se del to her 4 lammeskanker. 2 dl rødvin eller hvitvin
Slow Food: Lammeskanker

Slow Food: Lammeskanker

Braiserte lammeskanker er stilig å servere og smaker utrolig godt.   Gni lammeskankene inn med dette og rull de deretter i litt hvetemel