Det er en klassisk italiensk gryte som består av lammeskank (benet, og marghullet er "buco"). Jeg liker også å bruke rødvin i stedet for hvitvin, men det er hvitthvin som er det originale
Lammeskank til Matua Pinot Noir. Sommer, torsk og hvitvin. Nå starter vårens vakreste eventyr. Aspargessesongen varer fra midten av april og til midten av juni
Middagen ble lammeskank kokt i hvitvin,tomater og masse grønnsaker og med rotmos til, og middagen ble toppet med en Faustino Gran Reserva 2001 som gjesten hadde med seg
Jeg spurte en venninne om tips til væske- og hun anbefalte mørkt øl eller hvitvin. Lammeskanker har jeg bare hørt godt om, men aldri spist eller prøvd å lage selv
Lammeskank er noe av det jeg syntes er aller best på lammet. Fyll gryten med grønnsaker, urter, olje og andre godsaker sammen med lammeskankene og la det ordne seg selv i ovnen til kjøttet er mørt og du har da det beste måltid