Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Lammeskank har jeg lenge ønsket å prøve, og jeg var ørliteskeptisk
Som et alternativ kan du og braisserelammeskankeri øl i stedet for rødvin. Lammeskankene blirfantastisk gode når de får stå å godgjøre seg lenge og vel iovnen sammen med ingredienser som setter masse prikker over i'ene
Lammeskanker. Grønnsaker, klare tilbakingiovn. Den er full av god smak, men trenger lang tilberedningstid for å bli mør, men når den er ferdig smaker den helt himmelsk
Lammeskanker. Ha hermetiske tomater, gulrøtter oppskåret ibiter, et par knuste hvitløksfedd og rødvini en gryte som tåler å stå iovnen og som er stor nok til å romme lammet
Sett hele gryta på plate inniovnen. De senere åra har lammeskanker vært veldig «hot» på matfronten. Jeg har blitt servert det mange ganger, men det har sjelden vært noen spesiell «wow»-faktor over det jeg har fått