Lammeskanker oppskrifter

Lammeskank i leirgryte (Römertopf)

Lammeskank i leirgryte (Römertopf)

Retten kan serveres som en gryte rett fra leirgryten, eller lages til enten gryterett eller som tallerkenservering med rotmos og nye grønnsaker
Nydelige lammeskanker

Nydelige lammeskanker

4 lammeskanker. Krydre kjøttet godt med salt og pepper. Rens grønnsakene og skjær dem i terninger. Hakk løk og hvitløk
Rødvinsbraisserte lammeskanker

Rødvinsbraisserte lammeskanker

Lammeskanker er den nederste delen av låret på lammet. Får du ikke tak i lammeskanker, kan du bruke tykke skiver lammebog
LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

Oppskrift for 4 personer2 lammeskanker1 hvitløk2 gulrøtter 1 vanlig løk4-5 cm pastinakk(Kan utelates
Lammeskank med rotgrønnsaker

Lammeskank med rotgrønnsaker

Når vi har lammesesong er honningglaserte lammeskanker en nydelig delikatesse som passer til fest og feiring
Lammeskank i rødvin med potet- og sellerimos

Lammeskank i rødvin med potet- og sellerimos

Som et alternativ kan du og braissere lammeskanker i øl i stedet for rødvin. 4 lammeskanker2 gulrøtter1 løk4-5 fedd hvitløk1 tomat1/2 sellerirot1 laurbærblad2 dl rødvin1 dl vann eller kraft. 0 4 lammeskanker
Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Lammeskanker er også en grei gjestemat da du slipper å stå over gryten rett før og etter at gjestene er kommet og du kan sette gryten rett på bordet
Braisert lammeskank med pastinakkpuré

Braisert lammeskank med pastinakkpuré

  Lammeskanker. Braisert lammeskank Lammeskanker - 4 stk Salt - 2 ts Grovkvernet pepper - 1 ts Rosmarin - 1 ss Timian - 1/2 ss Smør - 1 ss Olivenolje - 1 ss Hermetiske cherrytomater - 1/2 boks Gulrot - 2 stk Hvitløk - 2 fedd Rødvin - 3 dl Delikatesseløk - 2 stk Pastinakkpure Pastinakk - 500-600 gram Vann Salt - 1 ts Matfløte - 1 dl Smør - 2 ss Pepper Ovnsbakte rotgrønnsaker Gulrot - 6 stk Delikatesseløk - 6 stk Rosmarin - 1 kvist Smør - 2 ss Salt - 1/2 ts Pepper Honning - 2 ss Rødvinsky Rødvin - 2 dl Kraft fra lammeskank - 2 dl Smør - 50 gram Salt Pepper

Ølbraiserte lammeskanker

1. Varm halvparten av oljen i en gryte. Brun lammeskankene godt på alle sider. Legg dem over på en tallerken