Potetene er ikke i ovnen og forretten er ikke engang påbegynt. Det er påske og man må spise lammestek. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Den mest vanlige måten å lage lam på for nordmenn er nok helstekt lammelår og lammestek. Beregn 1 lammebog til 2-3 personer, litt avhengig av størrelsen og om du skal ha forrett og dessert
Lammestek i sølv. Forrett. Lammestek i sølv. Forrett. En helt annerledes tre-retters meny. – Jeg har alltid hatt lyst til å ha et prosjekt basert rundt et måltid
Senere vil det komme forslag med lammestek, grytekokt hjortestek, helstekt kalkunfilet m. Hønsesuppe med karriTrollkrem med vaniljesaus ***Forslag til 3 retters menyer Noen av forrettene bør det serveres brød til
- Lammestek med ovnsstekt grønsaker. Forrett. Axel brukte proseccoen fra forretten til å lage en italiensk "Spritz", som er- 3 deler prosecco,- 2 deler Aperol og- 1 del Farris
Lammestek. 7 forretter, 2 mellomretter, 3 hovedretter, 2 sideretter, 1 dessert, kaffe og grappa. Har du lyst på en kulinarisk nytelse i ekte italiensk stil så er Ristorante Ca’Mea i Badalucco nordvest i Italia et sted å besøke
Deretter lammestek. Oi – forrett er jeg ikke så god på, altså… Men kanskje en lun, liten. Drømmedag. Jeg har fått en utmerkelse fra min bloggvenn Sulvis - tusen takk, så hyggelig
Lammestek, helstekt lammelår, lammeskanker - Kjempegodt. Starter med en frisk god forrett. Mandag. Fjellpåske, bypåske, noen går på ski, noen nyter den første utepilsen på en fortauscafe, mens andre må slite og jobbe