Lammestek, langtidsstekt. amerikanske pannekaker, asiatisk laks med sesamfrø, østerssopp, cayenne, champignon, fiskegrateng, fiskegrateng med torsk, fiskegrateng med torsk og blomkål, fiskegrateng uten pasta, grove rundtstykker, gulrotsuppe, gulrotsuppe med appelsin, gulrotsuppe med chorizo, helgekos, hjemmelaget pasta, hjemmelaget suppe, hvetefrie rundstykker, kremet fiskegrateng, kremet risotto, kremet risotto med sopp, mango chili lime salat, marinade til fisk, marinade til kjøtt, marinert laks, mousse, pannekaker, pannekaker til frokost, pasta med mascarpone, portobellosopp, risotto, sjokolade og chili, sjokolademousse, sjokolademousse med et hint cayenne, sopprisotto, sprøstekt skinke, tagliatelle, tagliatelle med mascarpone spinat og sprøstekt skinke, Teriyaki, teriyakimarinert laks, torsk, torsk og blomkål, tykke pannekaker
Hvis man skal kose seg med sin kjære i påsken kan det bli i overkant mye med en hel lammestek. Før steking hadde vi laget en marinade av halvparten akasiehonning og halvparten soyaolje + et par kløfter med finhakket hvitløk og rikelig med nykvernet pepper
Siden det ofte blir lammestek flere ganger i løpet av påsken, synes jeg det er greit å lage en annen vri enn rosmarin og hvitløks-versjonen i alle fall den ene av de to gangene