Lammestek med grønnsaker oppskrifter

Kan lammesteken bli for mør?

Lammet ble servert med sprøe, røkte grønnsaker, kanskje middagens største suksses(. Og så vidt jeg kan huske har jeg laget eller vært med på å lage lammestek i påsken de siste femten årene
Lammestek med klassisk sjysaus og det hele

Lammestek med klassisk sjysaus og det hele

Grønnsaker. Vi hadde lite erfaring medlammestek. Behold strømpen rundt lammesteken. Vi skulle ha det ganske tilbehør også, alt som kan serveres hos mormor på en søndag, med et islet av modernitet, i form av søtpotetmos
Lammestek med fløtegratinerte poteter og portvinssaus

Lammestek med fløtegratinerte poteter og portvinssaus

Ha buljong og grovkuttede grønnsaker i ovnspannen eller i et ildfast fat. Tilbehøret har endret seg med årene, men det er de fløtegratinerte potetene og de ovnsbakte grønnsakene som er «ordentlig» lammestekmiddag for meg
Honningsmurt lammestek

Honningsmurt lammestek

Server lammestekenmed ovnsbakte poteter og freste grønnsaker. 1,5 kg lammestek. 1. Sett ovnen på 125 °C. Krydre steken og legg den i en langpanne
Den perfekte lammesteken?

Den perfekte lammesteken?

Sett gjerne en ildfast form med vann og noe grønnsaker (løk, purreløk, gulrøtter og sellerirot) under
Lammekoteletter med pesto på høstens grønnsaker

Lammekoteletter med pesto på høstens grønnsaker

Man trenger selvsagt ikke bruke kotelettene, men like gjerne filét, biff eller lammestek i skiver. Jeg prøver å bruke dette i matlagingen så ofte jeg kan, rotgrønnsaker står på menyen nesten hver dag i en eller annen sammenheng og måltider med høstens ferske lam serveres også rett som det er
LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

Borte er lammestekmed rosa eller rødt kjøtt i midten. Borte er skiver med kjøtt på et fat. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttet til en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse
Lammeskank med rotgrønnsaker

Lammeskank med rotgrønnsaker

lammestek eller lammelår med tilbehør. Skankene skal stå i to-tre timer i ovnen, så du har god tid til å dekke bordet, pynte deg og ellers bare ta livet med ro