Denne har jeg gått og ruget på godt og lenge, og tror den nå er klar for å deles med alle dere. Super til barnebursdager, kakebord og alle anledninger der du må ha med en kake
Forrige uke lagde jeg eplemuffins med hjemmelaget vaniljekrem i - kjempedeilig. Jeg lagde vaniljekremen selv, men tror faktisk at det blir mer vellykket med kjøpt vaniljekrem
Stek kaken på rist midt i ovnen ved 180°C i ca 1 time (sjekk med kakenål på slutten av steketiden hvis du har det). Steketiden blir da en god del kortere (ca 30 min), sjekk med kakenål
Smør melisglasur over kaken, og pynt den med hakket pistasjenøtter og små eplebiter. 1. Bland hvetemel, kanel, sukker, bakepulver, eple og halvparten av pistasje nøttene i en skål
Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (det er ikke nødvendig å piske eggedosis). Smelt smøret. Rør inn smøret, de tørre ingrediensene og til slutt skrelt, revet eple
Pisk mykt smør med sukker og brunt sukker til blandingen blir luftig. Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 50 min (sjekk med kakenål at kaken er helt gjennomstekt). 800 g epler