Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp ikoteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honningmarinert, langtidsstektsvinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp ikoteletter. Da er det enkelt og greit og sette kjøttet innistekeovnen på morgenkvisten
koteletter (oppskrift på dette kommer på torsdag), eller til festmat som f. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Lav ovnstemperatur, lang tid og mange spennende smakstilsetningergir en saftig, mør og spennende middag med nakkekoteletter
Svineknoke er en av flere stykningsdeler som på urettferdigvis har blitt glemt eller nedprioritert av de fleste idag, og man går ofte for svinefilet eller koteletteristedet
Alt mulig fra kjøttkaker, viakotelettertillangtidsstekt lammeknoke, biff eller påskelammesteken. EN ANNEN MÅTE Å GJØRE DET PÅ SLIK AT MAN FÅR EN TØRRERE GRATENG