Langtidsstekte oppskrifter

Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Langtidsstekt svineknoke

Langtidsstekt svineknoke

Svineknoke er skikkelig husmannskost. Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppe på
Lammestek, langtidsstekt

Lammestek, langtidsstekt

Påsken er rett rundt hjørnet og lam står på menyen hos mange. Her er oppskriften på en deilig lammestek som garantert gir deg vann i munn og et fantastisk mørt resultat
LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK

GIR KJØTTET EN HIMMELSK SMAK. DEN MÅTEN Å TILBEREDE LAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS. Borte er lammestek med rosa eller rødt kjøtt i midten
Langtidsstekt hel kylling

Langtidsstekt hel kylling

Langtidsstekt hel kylling. 02. 01. 2015 kl. 12. 14 i. Fugl. 3 kommentarer. Her om dagen hadde jeg det fryktelig travelt etter jobb
Langtidsstekt svinenakke med grønnsaker

Langtidsstekt svinenakke med grønnsaker

Kan du tenke deg noe bedre enn når huset fylles med de deilgste dufter av god mat. Når du langtidssteker svinenakke kan du til og med ta deg en fin søndagstur mens maten står i ovnen
Langtidsstekt kjelår

Langtidsstekt kjelår

I år tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe annet enn det tradisjonelle lammelåret, og jeg prøvde derfor kje for første gang
Langtidsstekt biff

Langtidsstekt biff

Langtiddstekt biff med paprikasalat og båtpoteter. Jeg er ikke så god på å steke biff. Jeg er faktisk skikkelig dårlig
Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

Oksestek er den perfekte middag -. til selskaper, familiemiddager eller på en helt vanlig hverdag. Både barn og voksne liker, som regel oksestek, bare den er mør nok til å tygges for de minste -og de eldste ♫ I dag stekte jeg oksesteken i 8,5 time på 65°C, satt opp temperatur til 125 °C -og stekte den videre i ca