Lapper med risengrynsgrøt oppskrifter

saftige, sukkerfrie lapper

saftige, sukkerfrie lapper

Når jeg lager risengrynsgrøt pleier jeg å bytte ut halvparten av risen med byggryn, så jeg lager en blanding
RISLAPPER

RISLAPPER

Når du har rester av risengrynsgrøt bør du lage disse deilige rislappene til kaffen. Rislapper, ca. Oppskrift på risengrynsgrøt finner du på rispakken
Rislapper

Rislapper

Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt. 700 g ferdiglaget risengrynsgrøt (ca 5 dl) – Må være helt kald. Stek små gylne lapper i stekepanne på middels varme, 4 om gangen

Rislapper

Stek lapper i ei middels varm stekepanne med smør. Prøv med fullkorn hvetemel så metter de litt bedre. Rester av risengrynsgrøt kan bli til gode rislapper til kveldsmaten eller søndagsfrokosten
Rislapper

Rislapper

Dette er ganske søtt, så for min del holder det med en liten en, så er jeg akkurat fornøyd. Ungene elsker risengrynsgrøt, så når rislappene kommer på bordet er det fest
Risgrøtvafler / Rice Pudding Waffles

Risgrøtvafler / Rice Pudding Waffles

Vi hadde Risengrynsgrøt til middag her for noen dager siden, (neida, det behøver ikke være jul for å spise det, og du finner oppskriften HER ) og da ble det igjen rester som jeg frøs ned med tanke på å lage lapper e
Rislapper med kanel og sitron

Rislapper med kanel og sitron

Hvis du ønsker lettere rislapper, kan du tilsette litt mer melk. Rør grøten sammen med sukker, kanel, egg, mel og revet sitronskall
Resirkulering

Resirkulering

Og selv om han sikkert kunne spist grøt til middag dagen etter også, fant jeg ut at jeg heller skulle prøve å lage rislapper til kveldskos

Lapper av risengrynsgrøt

Bland i hop og steik i vei, steketakke på ca 6 1/2 l risengrynsgrøt. Pisk eggedosis. 3 ss sukker. 3 dl hvetemel

Rislapper

Ha egg, sukker, kardemomme og hvetemel i en bakebolle og visp blandingen jevn med en stålvisp. Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt