Derfor får du i dag en oppskrift på hamburgerbrød. Ønsker du flere er det bare å doble oppskriften. Det er grillsesong og utfordringen med å spise lavkarbomat er at man av og til ønsker å kunne holde maten i hånden og slippe kniv og gaffel
Anbefaler disse på det sterkeste både for glutenallergikere og de som vil holde et lavkarbo kosthold og savnet brød som smaker brød og ikke egg og fuglemat (noe jeg er veldig lei av i mitt lavkarbo liv)
Miksen er uten gluten, melk og gjær, og er lavkarbovennlig for dei som tenker på det. Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstykker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød, focaccia eller kva det måtte vere
Dropper du hamburgerbrødet, er hamburgere lavkarbo så godt som noe. Dette er lavkarbo som jeg tror dere menn også setter pris på – salatbladet til tross
Eit lavkarbo alternativ med frø og kjerner, som også er uten gluten, melk og gjær. Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstyker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød eller kva det måtte vere