Lavkarbo kake med stevia oppskrifter

Deilig lavkarbo sjokolade chia granola

Deilig lavkarbo sjokolade chia granola

Spiselige blomster er jo nydelig pynt på kaker også, så om du vil kjøpe de fra Skjærgården gartneri så har de dem på Jacobs og store Meny butikker
Påskekake - lavkarbo

Påskekake - lavkarbo

Deilig nøttebunn med solgul krem. Suksessterte er enkel å lage på lavkarbo-vis. Kaken kan godt spises umiddelmbart, men blir enda bedre etter en dag i kjøleskapet
Chocolate chip cookie – lavkarbo

Chocolate chip cookie – lavkarbo

Jeg hadde vært førstemann til å ryke på en kakesmell titt og ofte hvis det ikke fantes alternativ som Sukrin og stevia
Raw og lavkarbo blåbærkake, jafs!

Raw og lavkarbo blåbærkake, jafs!

Det som er så flott med denne kaken er at "alle" blir fornøyde, den er rå og dermed også vegansk, siden den er vegansk er den også laktose- og kaseinfri som mange reagerer på, den inneholder lite karbohydrater, den er glutenfri for de av dere som har cøliaki eller glutenintoleranse, uten sukker- og kunstige tilsetningsstoffer, og den er laget med ekte kjærlighet
SUKKERFRI VANILJEKREM

SUKKERFRI VANILJEKREM

Jeg serverte denne med en lavkarbo rabarbra pai. Denne oppskriften fant jeg i en gammel kokebok i fjor, den er gjort om til en sukkerfri/lavkarbo versjon på grunn av diabetesen min
Funksjonell Mat guide: søtning og meltyper

Funksjonell Mat guide: søtning og meltyper

Om noken skulle lure på kva eg bruker mest og anbefaler å handle inn, så er det definitivt sukrinmelis, sukrin gold, sukrin+, kokosmel, nøytral kakemiks og lavkarbo brødmiks
Dessertpizza med jordbær, banan og appelsin

Dessertpizza med jordbær, banan og appelsin

Pizzabunnen kan lages vegansk, paleo, lavkarbo, glutenfri eller vanlig. I kveld tenkte jeg at jeg skulle prøve denne glutenfrie sjokoladekake miksen fra Iherb
Alternativer til sukker egnet for oss med diabetes

Alternativer til sukker egnet for oss med diabetes

Jeg har erfart at ved et lavkarbokosthold, så har søtsmaken endret seg mye. Jeg tenker at det beste er vel å prøve å venne kroppen av med smaken av det søte, men innimellom så må det være lov å spise en kake, sjoklade, eller kanskje litt frukt
Opp-ned-kake

Opp-ned-kake

Kokosmel blandet med arrowrootstivelse gir en kjempesaftig kake, som er litt lettere og smaker litt mindre av kokosmel enn en kake basert utelukkende på kokosmel (det går så klart an å bruke bare kokosmel også, og da anbefaler jeg å bruke oppskriften til Cecilie fra Fristende Lavkarbokakemed sjokoladetrøfler)