Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Om noken skulle lure på kva eg bruker mest og anbefaler å handle inn, så er det definitivt sukrinmelis, sukrin gold, sukrin+, kokosmel, nøytral kakemiks og lavkarbo brødmiks
- kakao- nøtter- kesam- lavkarbo kakemix- vaniljeessens- cocosa- bananDet blir mye slump, men jeg mikser alle de tørre ingrediensene sammen og tilsetter væske til røra blir deigete i konsistensen
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Bland smør, melk og fløte og hell det over mandelmelet. Belgiske vafler. Oppskriften holder til 8 stk. Grunnen til at jeg har laget dette i dag, er at jeg kom over silikon former til Belgiske vafler hos Norsk Ukeblad