Bland sammen egg, cottagecheese og olje med en stavmikser. Det aller beste er selvsagt å la brødet være, men klarer du ikke det vil vi anbefale dette lavkarbobrødet
Dette brødet har mer proteiner og mindre karbohydrater enn vanlig brød, men i motsetning til mange lavkarbobrød er også fett- og kaloriinnholdet ganske lavt på dette brødet
Egg & kaviar, cottagecheese & sukkerfritt jordbærsyltetøy med grønnsaker på sida -. Men sjølv om eg er vekke og det blir minimalt med PC-tid så har eg oppskrifter som skal deles - så det er berre å følge med
Denne dagen starter frokosten med en skive Ingers lavkarbobrødmedcottagecheese og frysetøy. Frysetøy er jordbær rørt ut med Stevia eller annen søtning og fryst ned
- lavkarbobrød. Ellers har jeg crazy, pregnant catlady-versjonen som er en boks tunfisk som først deles med katten, deretter blandes medcottagecheese og ketchup
I helsekost får du lavkarbobrød som tar to min å bake ut og sette i ovn. Jeg tenkte jeg skulle snakke litt om dette med MENGDE mat og kalorier og næring
Visp sammen egg, olje og cottagecheese i en bolle. En gang i blant lager jeg lavkarbobrød og jeg har nå funnet en ny oppskrift som jeg er veldig fornøyd med
Ett nytt brød i dag,ganske likt Ingers lavkarbobrød frå Hjemmet. )1 beger cottagecheese - CC4 egg (5 i original-oppskrifta)1 dl olje (1/2 dl i original-oppskrifta)Bruk en stavmiksar for å mose CC, og blande godt inn egg og olje. 1 beger cottagecheese
Hell dette sammen med det tørre i bakebollen. Fyll CottageCheese, egg, salt, sukrin og bakepulver i. Det siste kvarteret dekker jeg brødet med bakepapir,
Bland cottagecheese og egg med ein stavmiksar eller i foodprosessor til osteklumpane er borte. Dette lavkarbobrødet mettar lenge og gir liten blodsukkerstigning
eks byttes ut med litt sukrin, bokhvetemel kan byttes ut med mandelmelet, osv. 3 egg2 dl vann 150 gram cottagecheese50 gram mager kesam20 g fiberfin20 gram havregryn60 gram kokosmel 50 gram mandelmel20 gram bokhvetemel40 gram bakepro1,5 ss bakepulver1 ts salt 1 ss agavesirup2 ss oljeBlant alt sammen så det får en en bløt konsistens, litt som en tykk kakerøre. 150 gram cottagecheese