Slike lefseruller egner seg godt sammen med andre småretter på et tapasbord, nydelig som en forrett og som her, et lite kveldsmåltid sammen med et glass øl
Utrolig god røkelaks. Lefserullermed laks. Jeg varierer litt på å bruke tortilla lefser og potetlefser. Liker du ikke laks kan du bytte den ut med spekeskinke og bruke kremost isteden for geitosten
Salaten egner seg også godt til et koldtbord, eller på små rugbrødbiter/skiver på et tapasbord, den smaker også godt i en lefse sammen med litt grønn salat
Du kan fylle den medrøkelaks eller skinke, alt etter hva du liker best. Ha lefser på benken og smør på creme fraiche/rømme blandet med salt, pepper og litt sitronsaft
Fordel blandingen på lefsene og smør utover. Så i kveld kjører jeg en myk oppvarming til selskapssesongen med disse enkle lakserullene som både kan brukes som apertif, fingermat eller til og med forrett
Etter en tacomiddag har vi som regel igjen et par lefser og da blir det tortillapizza dagen etter. Da jeg skrev et innlegg tidligere i høst med økonomitips til studenter var matbudsjettet mitt noe av det som fikk mest kritikk
I dag gikk jeg for den salte varianten medrøkelaks, ruccola, paprika og egg. Jeg ruller lefsene sammen med en gang de kommer ut av stekeovnen, slik at de er enkle å rulle sammen når jeg har fylt dem med pålegg
1potetlefser. 1røkelaks. 14 Antall porsjoner Ingredienser 1 pakke Snøfrisk® Dill eller Snøfrisk naturell à 125 g 2 ss TINE Lettrømme 18 % 4 små potetlefser 200 g røkelaks (tynne skiver) 50 g vasket og tørket ruccola 0