Den er utrolig god, veldig lett å lage og tar ikke lang tid. Jeg aner ikke hva denne kaken heter. Men her i huset kaller vi den for Toves Kake, for mamma fikk den av en kollega som heter Tove
Ha mykt smør og sukker i en bakebolle og miks på høy hastighet til det blir lett og luftig. Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut utenkakerøre på så er den ferdig
er det lett å pynte og justere uten at kjolen blir full av sjokoladekrem. Det finnes dessutenprinsessekakeformer fra Wilton, hvis en har tenkt å lage mange av disse
Ha mykt smør og sukker i en bakebolle og miks på høy hastighet til det blir lett og luftig. Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut utenkakerøre på så er den ferdig
I går hadde jeg lettsaltet torsk med poteter og gulerot til middag, nydelig og god mat. Så formet jeg deigen til kaker og steikte de på pannen til de var fine og gyldne på begge sider
Det gikk litt lettere i går. Hvis du ser ser en bevegelse øverst til høyre i bildet, så er det kelneren som fort som en vind fyller på vannglasset mitt,uten at jeg hadde bedt ham om det
Denne ostekaken er inspirert av det søte liv, men jeg bruker bixit kjeks istedenfor digestive. Ha en kakering direkte på et passende fat eller med bunnen på kakeringen
Ha mykt smør og sukker i en bakebolle og miks på høy hastighet til det blir lett og luftig. Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut utenkakerøre på så er den ferdig
ChokoladePisk äggvitorna "lett"ett fast skumm och blanda in melis och mandlarna. Då har jag lyckats laga min favorit suksessterte, Grande de lux Du behöver
Siden den blir så hvit er den også lett å farge i alle mulige farger. Fondant til å dekke kaker med er nok mest kjent fra USA, men har blitt veldig populært i Norge også de seneste årene
Her er det faktisk best å sikte inn melisen, for det klumper lett. Denne kaken laget jeg til Halloween, den er perfekt å lage om du har skåret ut et gresskar til Halloween