Noe skal kastes,(heldigvis ikke mye), noe får vi et gledelig gjensyn med, og alt må ryddes og plasseres slik at det er lett å finne og praktisk å forholde seg til
Det er litt av ei liste, men den er jo slett ikke komplett. Jeg har en tynn, spiss kniv som jeg stikker hull i kjøttet med, for letter å komme til med hvitløken
Den gaven jeg forhørte meg om nå på fredag var om dem kunne ta inn en steinbit eller en breiflabb,er spent på om dem blir å få inn en av dem men dem skulle prøve så godt dem kunne,er jo ikke dem letteste fiskene å få fisket da,kanskje garn er enklere å få dem på,man må jo langt ut i havet for å få fanget dem,fisket dem da
Har lagd i dag og er veldig spent da jeg brukte lettmatfløte. Hvis det er et problem med å få potetskivene møre er det jo bare å gi dem et oppkok i lettsaltet vann før du legger de i formen
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Fint å servere når du venter gjester også, med en salat vedsidna
Her tar du rett og slett og skjærer et kjøpabrød i terninger, legger det i form og heller over en eggeblanding med chili, hvitløk, persille, revet ost og strimlet spekeskinke
Rosastekt lammecarré er festmat for meg, men samtidig er det faktisk utrolig lett å lage. Det er lett å gi seg før den har fått kokt nok og oppnådd den seige, konsentrerte konsistensen den skal ha
Når den er lett gjennomstekt setter du den til side. Denne smaker nesten bedre jo lengre den står, så kan også lages kvelden i forveien og bare varmes opp når man vil ha mat fra bunn på null komma niks
Laksetartaren kan fungere både som lunsj og lett middag, med eller uten alkohol i glasset. Det er alltid en fin ting, spesielt når man lager mat til festlige anledninger med gjester
Tilsett presset hvitløk og tomatpuré, la det surre sammen med kyllingen i to minutter. God nok til å serveres til gjester og rask nok til hurtigmiddag på travle dager
)Oppskriften er lett og enkel. For tiden ekseprimenterer jeg med mye glutenfri mat, siden jeg ønsker å kunne tilby glutenfritt til de av våre gjester som ønsker det