Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
Egentlig hadde vi planlagt å grille laksen i dag, men så er det disse værgudene da som ikke vil gjøre slik som vi vil, derfor måtte laksen stekes inne på stekepannen istedet
Kjør alle ingrediensene til myntemarinaden i en blender og mariner laksen i blandingen. Laksen stekes i stekeovn på 250 °C i 7-8 minutter. 500 g laks i stykker. saft fra 1 lime
Serveres gjerne med løkringer, lime skiver og frisk koriander. Relatert TANDOORI LAKS. 600 gram laks. Tandoori betyr tilberedt i en tandoor, som er en leirovn støpt rett på bakken
Laksen har jeg marinert med litt teriyakisaus og lime, som gir en veldig god smak på laksen, men den blir litt mørk på farge så du kan godt steke laksen på vanlig måte
Klem saften ut av lime og sitron, ha det i en bolle. Ceviche består av rå fisk marinert i sitrussaft. Skjær laksen i terninger og bland den forsiktig inn