Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av LiseFinckenhagen og går under navnet konfektkake. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Oppskriften er laget med utgangspunkt i en oppskrift fra LiseFinckenhagen. Vi hadde alle en morsom og hyggelig formiddag med god mat, kaker og fine gaver til den vordende mor
Desserten ble laget av damen som lager så mange gode desserter, nemlig LiseFinckenhagen. Denne retten skal stå en stund i ovnen, men til gjengjeld får man myke, karamelliserte epler, og kombinert med sprø topping er dette noe for seg selv
Tilsett melisen og kjør det hele litt til. Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små runde kaker (på størrelse med femkroner) på to stekebrett kledd med bakepapir
Sukkerbrød. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen hvetemel, potetmel og bakepulver. Vend det tørre inn i eggedosisen og hell røren i en godt smurt springform