Lok oppskrifter

Svensk Knekkebrød

Svensk Knekkebrød

1. Forvarm ovnen til 250 grader. 2. Finhakk løken. 3. k i en stekepanne. 4. sett hvitvinen. 5. La det putre i 5 minutter
Syltet løk

Syltet løk

Syltet rødløk passer svært godt til de aller fleste kjøttretter og er også helt perfekt til taco. Med sin vakre rosa farge får middagen en fantastisk visuell touch samtidig som smaken heves med herlig syrlighet
løk suppe

løk suppe

løk suppe. 06. 01. 2015kl. 17. 32 i. supper. 2 kommentarer. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
Bakte løk

Bakte løk

Disse var tilbehør til biff hos oss i forrige uke og jeg forspiste meg virkelig. Utrolig gode og skal definitivt lages igjen, og igjen
Bakt løk

Bakt løk

Når løk bakes i ovn får får den en nydelig søtsmak og blir myk og delikat. All løk kan bakes i ovn, men aller best synes jeg at disse små rødløken er
Løk og egg

Løk og egg

Er det vann der, så ta av lokket og la det koke ut. La det koke på svak varme under lokk i 30 minutter
Saltbakt løk og hvitløk

Saltbakt løk og hvitløk

Ovnsbakt/saltbakt løk er så utrolig godt. Det får frem sødmen og de gode smakene i løken. Hvitløken blir herlig kremet og bittersmakene forsvinner
Løk og hvitløk - et savn for en IBSer

Løk og hvitløk - et savn for en IBSer

Løk og hvitløk - et savn for en IBSer. 31. 10. 2015 kl. 13. 00 i. Blogg. Ingen kommentarer. Både løk og hvitløk inneholder fruktaner (oligosakkarider) og bør derfor unngås i eliminasjonsfasen
Saltbakt løk.

Saltbakt løk.

Saltbakt delikatesseløk er et herlig tilbehør til både biff og fisk. Antall porsjoner. 6 - 10. Ingredienser
Honningglasert løk

Honningglasert løk

1. Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. Rens paprikaene og skjær dem i brede strimler
Saltbakt løk og hvitløk

Saltbakt løk og hvitløk

Du trenger. Løk - rødløk og sjalottløk er helt fantastisk. (f. eks 1 per person). Hvitløk. Olivenolje. Grovt havsalt (eller aluminiumsfolie)
Snarsyltet løk.

Snarsyltet løk.

Jeg har testet den nye håndholdte mandolinen fra Microplane,. og endte opp med supertynne løkskiver som var geniale å sylte
Myke løk i en fei

Myke løk i en fei

Bruk store sjalottløk1/2 liter solsikkeoljeen gryte med lokk. Bakte løk smaker fantastisk til grillmat, kjøtt eller fisk

Honningglasert løk

1. Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. Rens paprikaene og skjær dem i brede strimler
Løk og egg

Løk og egg

Er det vann der, så ta av lokket og la det koke ut. La det koke på svak varme under lokk i 30 minutter
Gul tomatgazpacho

Gul tomatgazpacho

1. Del tomatene i fire. 2. Hakk agurk, løk, selleri, hvitløk og paprika. 3. Legg i en bolle og tilsett oljen. 4. Bland til ønsket konsistens - smak til med salt og pepper