( Blir ett mer luftig resultat enn alt. Om du ønsker en enda mektigere kake med enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Denne Pavlovaen er med en luftigsjokoladekrem, og den falt i god smak hos de som fikk den med seg hjem etter at jeg var ferdig med baking og hadde fått tatt bilder
Det bidrar til å få seige, deilige og luftige bakverk. Det vil si at egg og sukker skal blandes sammen så lenge at sukkeret smelter inn i egget og at blandingen blir lys og luftig
Kaken ble toppet med en god sjokoladekrem lagd av. Denne kaken ble mild, luftig og saftig (alle gode ting er tre…), og jeg tror den kommer til å bli manges favoritt
Ha kakao og melis i en bolle Smelt sjokolade over vannbad og sett til siden Når smør og sukker er hvitt og luftigtilsetter du vanilje essensen,miks noen sekunder Tilsett ett og ett egg, miks godt (et par minutter) mellom hvert egg Bruk en slikkepott til å røre inn mel og kakao blandingen
Kaken er laget av sjokoladekake fylt med sjokoladekrem etter guttenes bestilling. sjokoladekrem. Da lillebroren min, Christian og vennen hans Mathias skulle feire bursdagen sin, ville de ha en Angry Bird kake, og så snill som jeg er bakte jeg det til bursdagsbarna
Pisk det hvitt og luftig. Så lager du sjokoladekremen som skal være "gjørmebadet" til grisene. Fordel sjokoladekremen over toppen av kaken og pynt med griser
Pisk kremfløten luftig. Alt, foruten den hvite sjokoladen, kjøres til en kakerøre i en foodprosessor. Sukker, kremfløte og smør has i en stekepanne og putres til karamellkonsistens
Tilsett så ett egg og pisk godt, så du ser at kremen blir luftig. Den passer til det meste, fra fyll i kake, til trekk rundt kaka, og ikke minst som topping til herlige cupcakes