Slik lager du sjokoladeglasur. 100 g lys kokesjokolade. 100 g lys kokesjokolade. God mandag, folkens. Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst
Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur. Lag en mørk og en lyssjokoladeglasur. 1,5 dl fløtemelk. 1,5 dl fløtemelk. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur
Hvis du har lyst til å ha et lag marsipan - enten i stedet for nougat eller i tillegg til alt det andre - må du huske på at du legger utkjevlet marsipan oppå sjokoladekremen og før du har på sjokoladeglasuren
Jeg lagde en porsjon med vanlig hvetemel og en porsjon med Toro glutenfrilys melblanding, og resultatet ble det samme om vannbakelsen var glutenfri eller ikke
Disse var veldig gode, og sjokoladeglasuren likte til og med hun mellomste. 3 1/2 ss mykt smør1 1/4 dl brunt sukker2 egg2 1/2 dl hvetemel1/2 ts natron, kan erstattes med 1 ts bakepulver4 ss kakao, jeg hadde bare 2 ss kakao og brukte 4 ss O'boy, da blir det litt lysere smak1 1/4 dl rømme
-) Dette er en lys og saftig sjokoladekake, så den den vil være en suksess å servere til barn. Jeg har mange gode barndomsminner der mamma bakte min favoritt, nemlig langpanne sjokoladekake og jeg koste meg med et stykke, der jeg først spiste bunnen så den tjukke sjokoladeglasuren som var oppå
Pisk romtemperert smør og melis lyst og luftig. Sjokoladeglasur. Jeg har ikke tatt meg bryet med å lage bunnene selv, for jeg synes det er veldig godt med ferdig kransekakemasse, og dessuten har jeg ikke skikkelig kvern til å male mandlene med
Håper du fikk lyst til å prøve deg og titt gjerne innom bloggen snart igjen, straks desember og da går startskuddet for juleblogging her inne,det gleder jeg meg til