Slik lager du sjokoladeglasur. 100 g lys kokesjokolade. 100 g lys kokesjokolade. God mandag, folkens. Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst
For å ikkje snakke om kontrasten mellom mørk kake og lys glasur som gjer kombinasjonen hakket bedre. Eg har laga sukkerfri og glutenfri brownies med innbakt kvit sjokoladeglasur - nydelig på smak og konsistens
Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur. Lag en mørk og en lyssjokoladeglasur. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur
Rør smør og sukker lyst og lett i en kjøkkenmaskin. Barnevennlig Sjokoladeglasur. 300 g kokesjokolade, lys eller vanlig. 300 g kokesjokolade, lys eller vanlig
Hvis du har lyst til å ha et lag marsipan - enten i stedet for nougat eller i tillegg til alt det andre - må du huske på at du legger utkjevlet marsipan oppå sjokoladekremen og før du har på sjokoladeglasuren
Jeg lagde en porsjon med vanlig hvetemel og en porsjon med Toro glutenfri lys melblanding, og resultatet ble det samme om vannbakelsen var glutenfri eller ikke