Disse muffinsene er laget uten eggeplommer og er derfor lysere enn vanlige muffins. Du kan gjerne dekorere muffinsene med glasur, men jeg tok dem bar denne gangen
Visp saman muffinsmix med vann, olje og krydder. 1 pose Toro lysemuffins (denne er glutenfri), 2 små norske epler, 1 ts kanel, 1/2 ts kardemomme og ein neve mandler
Til muffinsene trenger du. Start med å steke muffinsene som anvist på pakken, og la de kjøle seg ned. Sett gjerne denne også litt kjølig slik at det ikke smelter når du legger det på muffinsene
De vanlige lysemuffinsene fra Rieber og Sønn/Toro er glutenfrie, og perfekt dersom det viser seg at noen er intollerante, så det ble med to pakker av denne
Så fylte jeg på med den lyse røren og swuch inn i ovnen. Siden jeg nå satt med noen finfine sjokoladereder og ingen kake å pynte dem med – så valgte vi å lage noen muffins
Jeg valgte derfor denne lyse vaniljekake som faller i smak hos de fleste. På både utenlanske og norske sider er det samme fremgangsmåte, stort sett i alle fall