løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
Jeg kan spise meg mett på denne super enkle, men vanvittig smakfulle og sprøstekte løk bhajien. Det smaker så utrolig godt av deilige krydder som chili, hvitløk, koriander og ingefær og har den nydelige gulfargen fra gurkemeie
Skrell løken (ikke skjær av bunnen, den holder løken sammen). Skjær av bunnen og del løken i to. Bruk en skje og ta ut midten av løken (la det være et par lag igjen)
Både løk og hvitløk inneholder fruktaner (oligosakkarider) og bør derfor unngås i eliminasjonsfasen. Det finnes imidlertid noen triks for å få i alle fall litt av løksmaken i maten uten trøbbel med magen
I det siste har jeg hatt store mengder med både løk og rødbeter. Elsker rødbeter og bruker endel løk, men når det blir store mengder må man finne på smart
Saltbakt delikatesseløk er et herlig tilbehør til både biff og fisk. Hvis du ikke har delikatesseløk, kan du også bruke annen løk som for eksempel sjalottløk
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. 2 stk løk. 2 stk rødløk. 8 stk sjalottløk. 2 båter hvitløk
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. 2 stk løk. 2 stk rødløk. 8 stk sjalottløk. 2 båt hvitløk