Men denne kan ikke tilberedespå annen måte uten å miste smak, konsistens og karisma. Poteten er flink den, kan brukes til så utrolig mye, og er god påå tilpasse seg dine ønsker – hva de nå enn måtte være
Pinnekjøtt er tradisjonsmat og tilberedes akkurat likedan hvert eneste år. Skal du lage mat til mange er pinnekjøtt noe av det enkleste du kan tilberede og servere
Har du lyst til åtilberedepoteterpå en annen måteså finner du flere varianter HER. Hverdagsmat mener jeg bør aller helst være enkel åtilberede, noenlunde kjapp å lage, sunt og selvsagt smake godt
Sous-vide er en måteåtilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Nå har ikke jeg sous-vide utstyr, så dette er en utgave av "Fattigmanns sous-vide"
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måteråtilberedespå. Server med rådkål og kokte eller ovnsbakte poteter – som du legger inn i ovnen ca en tre kvarter før knoken er ferdig
Den vanlige måtenåtilberedepå er slik den er, og så dele den opp mellom bena, ofte også mellom hver annet eller tredje ben, litt avhengig av hvordan du skal servere eller presentere den
Du kan gjøre det på to måter. Imidlertid slipper du både hyssing og tannpirkere om du tilbereder det sous vide, for du legger dem enkelt og greit i vakuumpose og da holder de seg pent på plass mens det varme, sirkulerende vannet gjør sitt
Det er mange måtertilberede andebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide. Du må steke det i panne til slutt uansett for åfå sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet påforhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet