Eg verken liker eller tåler pasta, og som erstatning har eg brukt en av mine favoritter. 2 ts maisennamel. Rør maisenna ut i 2-3 ss kaldt vatn, og tilsett i en tynn stråle i melkeblandinga mens den koker. 2 ts maisennamel
Kok opp sausen og tilsett maisenna, rørt ut i kaldt vann til passe konsistens. Jordskokk er en fin erstatning for poteter og det blir mer enn nok tilbehør til 4 porsjoner. 2 ss maisenna + litt vann. 2 ss maisenna + litt vann
Hvis du vil ha den helt vegansk uten melkeprodukter kan du droppe laget med cottage cheese og drysse over litt næringsgjær/bjæstflak etter at den er stekt , det er en fin erstatning for der du ellers ville brukt ost
Ha i trøffelolje, fungi og maisenna. til 4 personer 1,7 kg bibringe 1 flaske rødvin (Armador Carmenere) 7 dl oksekraft fersk rosmarin 4 fedd hvitløk solsikkeolje 5 gullerøtter 2 små løk 2 ss smør maldonsalt 1 sellerirot 1 ss hvit trøffeloje 2 ss fungi 2 ss maisenna Gni bibringen med pepper, salt, grovhakket rosmarin, og hvitløk. Som erstatning vil jeg anbefale Hilberg-Pasquero Nebbiolo d’Alba 2008. 2 ss maisenna
Bruk den som en erstatning for bakepulver ved å blande natron og eddik. Lag «modelleire» med natron ved å kombinere den med en og 1/ 4 kopper vann og en kopp maisenna