Eggeplommene blandes lett med maisennablandingen. Ikke alle marsipankaker må ha sukkerbrød. Denne kaken ble laget til barnedåpen til en av mine beste venninner sin sønn
Denne kaken er ikke bare lekker, den smaker også helt fantastisk. Kaken er laget av sukkerbunner som lagvis har creme de mousseline, jordbær og pisket krem mellom
Denne kakebunnen inneholder blant annet finmalte mandler og maisenna mel. Har fått en del etterspørsel om glutenfrie kaker, og idag tenkte jeg det var på tide å prøve å lage det
♥ Det er viktig at eddik og maisenna kun vendes helt forsiktig inn i marengsen. mai-kake i dag. ♥ Det er viktig at eddik og maisenna kun vendes helt forsiktig inn i marengsen
♥ Det er viktig at maisenna og eddik kun vendes helt forsiktig inn i marengsen. Pavlova lages vanligvis som rund kake, og jeg har tidligere laget Midtsommerpavlova på denne måten
Vend forsiktig inn eddik og maisenna. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. ♥ Det er viktig at eddik og maisenna kun vendes helt forsiktig inn i marengsen