Ha litt maisenna blandet med vann langs kanten av vårrullen som bindemiddel. «Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Hell over mesteparten av kokosmelken, tilsett kyllingfond eller buljonterning, kok opp. 2 bokser lett kokosmelk. 2 ss maisennamel. Rør ut maisenna i resten av kokosmelken, rør den inn i gryten, la gryten småkoke videre i 10 minutter. 2 bokser lett kokosmelk. 2 ss maisennamel
Ha de frosne blåbærene i en bolle, og tilsett sukker, vaniljesukker og maisenna. Dersom man har foodprocessor, kan sukker, mel og bakepulver tilsettes samtidig, og så blandes godt
Tilsett maisenna og bland. I tillegg ser den litt eksklusiv ut, selv om det er en rimelig kake å lage. Den består stort sett av egg, sukker, mel, melk og jordbær
Denne kakebunnen inneholder blant annet finmalte mandler og maisennamel. 1 dl maisennamel. 1 1/2 dl sukrin melis. 1 dl maisennamel. 1 1/2 dl sukrin melis
«Cake flour» er et ekstra fint mel som gjør mirakler med kaker og finbakst. Bland sammen helmelk, vaniljeekstrakt, vaniljefrø og eggehviter i en bolle og sett den til side så lenge
Jeg lagde også pølsebrød, de ble bittelitt flate, men kunne fint brukes (mulig at man ved å elte bittelit mer mel inn vil få høyere pølsebrød, men at de da blir mer kompakte)
Varm så opp olje, sennep og melk i en kasserolle. Spe inn mel og la det koke opp. 4 dl lettmelk (evt H-melk). 2 ss maisenna. 4 dl lettmelk (evt H-melk). 2 egg 2 ss maisenna