♥ Det er viktig at maisenna og eddik kun vendes helt forsiktig inn i marengsen. ♥ Det er viktig at maisenna og eddik kun vendes helt forsiktig inn i marengsen
Ha litt maisenna blandet med vann langs kanten av vårrullen som bindemiddel. 2 ts maisenna, til binding av vårruller. 2 ts maisenna, til binding av vårruller
Tilsett fløte (her kan du øke mengden hvis du vil ha mer saus) og ev maisenna for å tykne litt. 250-300 gram laksefilet1 sjalottløk eller tilsvarende purre, løk eller vårløk, hakket1 fedd hvitløk, finhakket150 gram spinat1 dl matfløte, vanlig eller mager2 ts maisenna blandet ut i litt fløte100 gram fetaostEv
Eller la den bare koke et par minutter til og jevn ut med Maisenna rørt ut i litt vann. ca 0,5-1 ts Maisenna rørt ut i bittelitt vann. ca 0,5-1 ts Maisenna rørt ut i bittelitt vann