Makrell fryse oppskrifter

MAKRELLKAKER - GODE FISKEKAKER

MAKRELLKAKER - GODE FISKEKAKER

Hvis du skal fryse noen av fiskekakene, bruner du dem bare, så har du noe å gå på når du skal steke dem igjen
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Friterte helsprø squashblomst servert til grillet makrell og agurksalat. Squashen er enkel å tilberede og ypperlig å fryse
Grove brødvafler

Grove brødvafler

Brødvaflene smaker utmerket med både leverpostei, ost, skinke, makrell i tomat, osv. Blir det noen til overs, er de fine å fryse – gjerne med mellomleggspapir mellom hver plate
Sebastians Kokosmuffins + Lunsjbokstips

Sebastians Kokosmuffins + Lunsjbokstips

Ellers får de brødskiver av surdeigsbrød med pålegg som ost, makrell eller spekepølse. Oppskriften er stor, men jeg fryser ned det meste og tar opp kvelden før til matboksen, så slipper man å bake så ofte

Kostholdet etter operasjonen

Rekker, laks, tunfisk, varmrøkt makrell, makrell i tomat, fiskeputting og fiskekaker. En kan gjerne lage store porsjoner og fryse ned i mindre porsjoner som man tar opp etterhvert
Hvordan spise for 1000 kroner i måneden?

Hvordan spise for 1000 kroner i måneden?

Jeg spiser som regel kokt skinke, makrell i tomat, leverpostei, røkelaks eller ost. For at brødet skal holde seg friskt deler vi det opp i butikken og tar med to brødposer hjem slik at vi kan fryse halvparten

VERDENS BESTE FISKEMIDDAG

I dag har vi endelig fått innstallert varmepumpe så kanskje jeg slipper å fryse meg ihjel gjennom vinteren som en gang måtte komme

Ta me ud og fisk

Svigerfar takket ja og hu mor må ut å fiske – vi har jo bare to makrell i frysen…. stekt makrell. Ta me ud og fisk
Glutenfrie makrellkaker

Glutenfrie makrellkaker

De kan også fryses, men siden makrell er veldig fet fisk kan de ikke ligge i fryseren for lenge. Til tider får vi store mengder makrell, og da er det fint å kunne variere oppskriftene litt
HANDLELISTE

HANDLELISTE

- Karbonadedeig- Kylling fra Holet eller Stange, hel, lår eller filet- Laks- Tunfisk på boks- Biff, helst økologisk - Skinke- Makrell i tomat- Cottage cheese og kesam- Grønnsaker
Sylt sesongens råvarer! ( Høysommer/sensommer)

Sylt sesongens råvarer! ( Høysommer/sensommer)

laks, makrell, agurk, løk, selleri, salat, diverse røtter…. De kan nytes NÅ, eller de kan syltes, tørkes, fryses eller fermenteres for bruk resten av året- slik som vi gjorde før, for å få mest mulig variasjon i et ganske så ensformig kosthold ( les

Inspirasjon: Sara Lossius

Og kanskje hjemmelagde knekkebrød med hjemmelaget leverpostei eller makrell i tomat på. Kjøtt og fisk har vi i frysen

INSPIRASJON TIL MATPAKKEN

- Tunfisk på boks eller stabbur makrell blir enkle matpakker sammen noen knekkebrød eller lomper. Alle disse matboksene inneholder fryseelement, som gjør at maten holder seg alltid frisk og god i denne