Det gjorde jeg egentlig ofte da jeg spiste kjøtt også, men etter at ting som skinke, leverpostei, makrellitomatikke lenger var et alternativ ble listen med pålegg enda kortere
Har jeg det travelt og ikkesærligtidtil å lage så mye mat, hender det jeg tar med meg en avokado og et par bokser makrellitomat og spiser det sammen med litt majones
Ellers får de brødskiver av surdeigsbrød med pålegg som ost, makrell eller spekepølse. Grønnsaker varieres mellom agurk, paprika, gulrot, oliven og tomat
Og de tradisjonellepåleggene, makrellitomat og ost selvfølgelig. Mamma hadde laget herlighjemmelagetjuice, eggerøre med laks og Ziwersin hjemmelagde tunfisksalat
HJEMMELAGETMAKRELLITOMAT. Dette er en helt vanligmakrellitomatoppskrift og du kan selvfølgeligpiffe den opp med littchili eller urter om du vil ha den litt annerledes, det er bare å prøve seg frem
Her er det makrellitomat (en hel stor boks. Utenom graviditetenville jeg kanskje valgt en med makrell og en skive med et litt magrere pålegg som kokt skinke med littitaliensk salat eller sennep
– Makrellitomat med rikelig med majones og en avokado til. – Gresk yoghurt med hjemmelagetmusli. – En tynn, tynn surdeigsskive med godt med pålegg, for eks avokado, smør, creme fraiche/majones, skinke