- Knekkebrød med kjøttpålegg, makrellitomat med rødløk/agurk, skummet melk og kaffe. Legeundersøkelse hos halsspesialistpåviste overproduksjon av magesyre og et betent og hovent spiserør, jeg skjønte til og begynne med ikke hva det kom av, men etter å ha testet ut flere matvarer/drikker ol fant jeg ut at disse plagene oppstod/blusset opp ved inntak av NOKA-produkter, jeg valgte dermed å kutte ut disse produktene
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
annen fisk (bortsett fra makrellitomat). Salaten gikkIKKE an å få ned, og tomatene ble plukket av (jeg er fremdeles redd for dem ibutikken og blirlitt uvel av å se på dem her)
Så gikk det imakrellitomat, men med halsbrann går ikke det lenger. Vet ikke helt om jeg kommer til å ble den store "mammabloggeren" og legge ut oppdateringer hver uke, det er liksomikke helt meg
Og kanskje hjemmelagde knekkebrød med hjemmelaget leverpostei eller makrellitomat på. Med en toåring og babyi hus sover jeg nok for lite, og drar derfor ikkeskikkeligtil på treningensammenliknet med da jeg ikke hadde barn og trente crossfit mange dager i uken
Jeg valgte å smøre to av mine deler med makrellitomat som også er en gd kidetiprotein og fett. Jeg spistemakrellskivene først, så hadde jeg halvsmeltet brunost og søtt syltetøy å kose meg med til dessert